Met trots presenteren wij een kleine greep uit de samenwerking van partners met onze organisatie;

About Finance is een jong, modern en dynamisch administratiekantoor in de omgeving Rijswijk, Nootdorp en omstreken met de benodigde ervaring op het gebied van het voeren van administraties in elke vorm.

Onze mensen hebben zich gespecialiseerd op het gebied van de financiële- en salarisadministratie.

Wij verzorgen uw administratie op een moderne manier. Denk hierbij aan online boekhouden en het digitaliseren van uw volledige financiële administratie.

 

Verder verzorgen wij uw aangiften loonheffingen, omzet-, vennootschaps- en inkomstenbelasting én zijn wij een goede sparringpartner als het gaat om het constructief meedenken over de door u gevoerde strategie binnen uw onderneming.

Daarbij helpen wij startende ondernemers goed op weg in de wereld van het ondernemerschap.
De aandacht die vooral aan het begin van het ondernemerschap nodig is bieden wij u aan. Ook voor de grotere bedrijven bent u aan het juiste adres voor wat betreft het zoeken naar een goede oplossing voor uw onderneming.

 

Tot slot kunnen wij u met veel trots melden dat wij ons hebben mogen aansluiten bij de NOAB! Een erkenning voor een administratiekantoor en hét bewijs dat uw administratie bij ons in goede handen is.

 

Dagelijks geconfronteerd worden met zaken over financiën, oftewel About Finance is waar ons hart het meest naar uitgaat. Ondernemen met gevoel is de basis voor succes.

M&W Holland Security is een middelgroot beveiligingsbedrijf, opgericht in april 2014. Wij zijn gevestigd in Zoetermeer, van waaruit wij werken in het grootste deel van westelijk en midden Nederland. Onze opdrachtgevers bevinden zich op dit moment voornamelijk in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Brabant.

 

Dankzij onze lange ervaring in ons vakgebied bieden wij u een hoge kwaliteit van dienstverlening en vakkennis. Onze kracht ligt vooral in onze heldere communicatie en ons team van professionele beveiligers. M&W Holland Security kan u een breed pakket van beveiligingsdiensten aanbieden. Wij stemmen altijd met u af wat in uw situatie passend is. Wij zien onze samenwerking dan ook als een partnership waar beide partijen optimaal van kunnen profiteren.

 

Wij zijn werkzaam in diverse onderdelen binnen de beveiligingsbranche waaronder object- en evenementenbeveiliging, persoonsbeveiliging en mobiele surveillance. In tegenstelling tot traditionele beveiliging biedt M&W Holland Security de mogelijkheid tot dienstverlening die veel verder gaat dan beveiliging alleen. Wij beseffen ons het belang van gastvrijheid en een dienstverlenende instelling, waardoor uw medewerkers en gasten service op hoog niveau beleven. Indien nodig leveren wij hiervoor aanvullende facilitaire diensten. Meer informatie over onze dienstverlening vind u onder 'beveiliging'.

 

Naast het managementteam beschikken wij over een team oproepkrachten die hun sporen hebben verdiend in onze branche. M&W Holland Security is trots op het team, dat het bedrijf maakt tot wat het vandaag is. Een flexibele, sociale organisatie waar het fijn mee (samen)werken is. Onze omvang maakt ons flexibel en onze betrokkenheid is groot! 

VV SVH is een op 22 juli 1929 opgerichte amateurvoetbalvereniging uit Den Haag Zuid. De thuiswedstrijden worden op Sportpark Wateringse Veld gespeeld. Het standaardelftal van de club speelt in het seizoen 2018/19 in de 3e klaase zondag, op het laagste niveau in het district West-II.

Onze zakelijke dienstverlening is zeer uitgebreid en voor elk bedrijf of organisatie kunnen wij een passende beveiligingsoplossing bieden. Wij doen dit al 17 jaar voor een aantal opdrachtgevers en naar hun volle tevredenheid !

Waarom beveiliging inhuren bij Private Security Solutions?

 

Wij merken dat er een groot tekort is in de beveiligingsbranche aan geschikte beveiligingsbeambten die representatief en verstandig zijn, en die een gastvrije en de- escalerende en natuurlijk proactieve werkhouding hebben.

 Onze beveiligingsbeambten zijn werkzaam in alle disciplines van de beveiligingsbranche, maar de kracht van ons bedrijf ligt in het feit dat wij de juiste mensen op de juiste plek neer zetten. Mede hierdoor krijgt u als opdrachtgever DE beveiligingsbeambten die bij uw bedrijf of organisatie past.

 

Nog een krachtig pluspunt van Private Security Solutions is dat wij maar een beperkt aantal opdrachtgevers aannemen en die vervolgens tot ons klantenbestand behoren, juist omdat wij alleen opdrachtgevers willen die voor de volle 100 % tevreden zijn, en wij als bedrijf gaan voor een kwaliteit boven kwantiteit dienstverlening.

Daarnaast kunnen wij u garanderen dat de prijs - kwaliteit verhouding bij ons dik in orde is en dat u bij ons meer kwaliteit en een betere service krijgt dan bij de grote concurrenten voor een aantrekkelijker tarief.

 

Als extra dienstverlening voor u opdrachtgever is ons personeel getraind om naast hun beveiligingstaken ook een uitstekende gastheer of gastvrouw te zijn.

Wij kunnen u garanderen dat al onze  beveiligingsbeambte de bovenstaande karakter eigenschappen en positieve werkhouding hebben, en dat zij "gewoon doen wat ze moeten doen, elke dag of dienst weer".

 

Dit is wat wij met veel plezier doen, beveiligen wat u lief is ! 

Proin Security kan middels een breed scala aan diensten en door ervaring, elk veiligheids- en beveiligingsprobleem oplossen. Inmiddels ondergebracht bij Eye 4 Security.

Keepers- & Voetbalschool De Nieuwe Burcht verzorgt individuele technische bijscholing in groepsverband als aanvulling op de voetbaltrainingen onder leiding van bekwame en/of ervaren trainers voor voetballers van 5 t/m 18 jaar. Er is aandacht voor het individu maar de voetbalschool stelt teamplayers boven alles, met vooral plezier in het spelletje! De voetbalschool biedt eventueel naschoolse sport- en spelopvang.

Finance@7
“Oranje is het nieuwe zwart…
2017 is het nieuwe (en verbeterde!) 2016…
Finance@7 is het nieuwe About Finance!“

Vanaf 1 januari 2017 is Finance@7 (‘Finance at seven’) opgericht.
Met Finance@7 richten wij ons op de toekomst. Met positieve energie werken wij met onze klanten samen aan ‘Finance 3.0’: laagdrempelig en betrouwbaar, nog efficiënter door meer gebruik te maken van online toepassingen.

Het feit dat oranje overheerst in onze huisstijl (de kleur van optimisme, maar ook van kracht, ondersteuning, doelgericht samenwerken en openheid van zaken geven) is natuurlijk geen toeval.
Wij verzorgen administraties op een moderne manier: zoals online boekhouden en digitaliseren van financiële administraties. Uiteraard behoren de traditionele werkzaamheden zoals aangiften loonheffingen, omzet-, vennootschaps- en inkomstenbelasting ook tot onze standaard dienstverlening, én zijn wij dé vertrouwenspersoon als het gaat om constructief en doelgericht meedenken met onze klant.

“ Ondernemen met passie en lef is de basis voor succes! “
Durf jij het ook aan om contact met ons op te nemen…?

Onze passie?

 

Klanten helpen met hun eigen cash

De vraag der vragen; Waarom zou u voor ons kiezen? Het antwoord is veel simpeler dan u zou kunnen bedenken. Bij ons draait alles namelijk om de 3 C's:

Cash is King - uw cashpositie en werkkapitaal weer optimaal

Cash-Out - uw organisatiekosten naar het absolute minimum

Cash&Care - creditmanagement met klantbehoud

 

Wat doet Bosveld?

 

Meten en Weten

Continue verbeteren

Procedure voorkomen

... en als het toch moet dan beschikken wij over landelijke dekking, eigen kantoren in het land en dertig jaar creditmanagement expertise

 

Hoe doet Bosveld?

 

Bosveld doet alles vanuit zijn kernwaarden. Altijd. Maar wat zijn die kernwaarden dan?

Verwachtingen van onze klanten overtreffen

Alles draait om "Wij"

Altijd streven naar perfectie

Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen tot kunst verheffen

Met andere woorden: Bosveld uw excellente businesspartner

Een unieke locatie in een stukje ongerepte natuur in het oude centrum van Rijswijk. Bossen en waterpartijen omringen de 21 kunstgras tennisbanen met verlichting die het gehele jaar zijn te bespelen. Gelegen in de Landgoederenzone is dit een van de mooiste parken van de Randstad. Naast een zeer actieve tennisclub en vele particulieren is het een unieke locatie om samen te komen voor in- & ontspanning. Gezelligheid en recreatief tennis staat hoog in het vaandel maar voor de prestatieve tennisser is er eveneens voldoende speelmogelijkheid.

Paviljoen Welgelegen heeft een sfeervolle ambiance en is gesitueerd op een voormalig landgoed van koning Willem III in het centrum van Oud-Rijswijk. De ideale gelegenheid voor feesten, partijen, zakelijke bijeenkomsten, bruiloften, high-tea en vergaderingen. De historische tuinen en de bosrand met waterpartij hebben de tand des tijd doorstaan en hun natuurlijke waarde behouden. Dit rustgevend stukje natuur draagt bij tot een perfecte entourage voor ons partycentrum in Rijswijk ... waar de gasten van genieten!